Education, Private Institute, Education Centre, Education Center, Russian language lessons, English language lessons, Computer lessons, ECDL, Cambridge ICT, Cambridge YLE, Cambridge exams, IELTS, Igcse, Mathematics

Μαθήματα Ρώσσικης Γλώσσας

Μάθε ρωσικά! Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει!

Μαθαίνοντας κάποιος ρωσικά έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό και τον τρόπο σκέψης του ρωσικού λαού. Και πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατί οι Ρώσοι έχουν πλούσιο πολιτισμό και άπειρα ονόματα σε όλους τους τομείς ( λογοτεχνία, ζωγραφική, μουσική ).

Πέρα όμως από αυτό τα ρωσικά είναι η επίσημη γλώσσα εφτά κρατών της πρωην Σοβιετικής Ενωσης και τα μιλούν περίπου 320 000 000 άνθρωποι στον πλανήτη.

Με την εκμάθηση της ρωσικης γλώσσας μπορεί κάποιος εύκολα να μάθει συγγενείς γλώσσες όπως τα βουλγάρικα και τα πολωνέζικα.

Η ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και όμορφη γλώσσα. Καθόλου τυχαίο ότι όλο και περισσότερα παιδιά διαλέγουν την ρωσικη γλώσσα στα σχολεία.

Εκτός των πιο πάνω σημαντικά στοιχεία στην εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας για ένα Κύπριο είναι:

Οι φιλικές σχέσεις Ρωσίας Κύπρου καθώς και η ιστόρία που ενώνουν τους δυο λαούς.

Η όλο και περισσοτερη αύξηση που σημειώνεται στις αφίξεις ρώσων τουριστών.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι η γνώση των ρωσικών δίνει πλεονέκτημα για περισσοτερες εργασιακές ευκαιρίες στην πατρίδα μας όπου το ποσοστό ανεργείας είναι ψηλό.

Γιατί στο U-learn;

Στο U-learn με χαμηλό κόστος μηνιαίως και παρακολούθηση μια φορά την ευδομάδα είναι βέβαιο ότι ο καθένας μπορεί να ανταποκριθεί χρονικά και οικονομικά. Με την εκμάθηση της ρωσικης γλώσσας παρεχεται η δυνατότητα στον μαθητή να παρακαθίσει σε προφορικές και γραπτές εξετάσεις και να εξασφαλίσει το αναλογο πιστοποιητικό του επιπέδου των εξετάσεων που παρακάθηται. Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις είναι τριών επιπέδων.

Στην ερώτηση αν μπορει κάποιος να μάθει ρωσικά εύκολα και γρήγορα το ίνστιτουτο μας απαντά: ” да “!