Education, Private Institute, Education Centre, Education Center, Russian language lessons, English language lessons, Computer lessons, ECDL, Cambridge ICT, Cambridge YLE, Cambridge exams, IELTS, Igcse, Mathematics

Προσωπικό

ulearn staff

Γνωρίστε το προσωπικό μας!

Τασούλα Αντωνίου Κατσιάμη: Γενική Διευθύντρια U-learn education centre

Dip TEFL, BA TEFL, MA Education, PhD Candidate

Η Τασούλα Κατσιάμη, διευθύντρια του κέντρου, έχει πολύχρονη πείρα στον τομέα της εκπαίδευσης τόσο στο εξωτερικό όσο και στη Κύπρο.  Σπούδασε Διδασκαλία Αγγλικών και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Διοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάστηκε σε Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης στο Λονδίνο, ως μέρος της Πρακτικής της.  Ερχόμενη στη Κύπρο το 1991,  εργάστηκε σε Ιδιωτικά Φροντιστήρια και το 1993 εργοδοτήθηκε στη σχολή Αγία Μαρία μέχρι και το 2009.  Είναι παντρεμένη με τον Λάκη Κατσιάμη και απέκτησε 2 παιδιά, την Κατερίνα (20 ετών) και τον Αντώνη (11).

Το 2009 αποφάσισε να ιδρύσει το δικό της Εκπαιδευτικό κέντρο προσφέροντας Αγγλικά, Ρωσικά και Υπολογιστές.  Εχει καταφέρει να εφαρμόσει με επιτυχία τη φιλοσοφία της για ΔΙΑ ΒΙΟΥ μάθηση καθώς  όλοι οι στόχοι που έθεσε για τα 3 χρόνια ζωής του κέντρου έχουν επιτευχθεί. Σκοπός της είναι να μεριμνά για τη ποιότητα μάθησης που προσφέρεται. Πιστεύει ότι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να διαμορφώσουν περιβάλλοντα μάθησης που προωθούν την εξερεύνηση, την ένταξη όλων των παιδιών καθώς και την αυτονομία και την αίσθηση επιτεύγματος.  Τέτοια περιβάλλοντα μάθησης θα δώσουν στους μαθητές δεξιότητες για μια ζωή.  Αυτό είναι και το εκπαιδευτικό σύνθημα της Τασούλας!  ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Εριφίλη Ιωνά

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας με προϋπηρεσία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ( από νηπιακή έως και πανεπιστημιακή) σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ παράλληλα εργάζομαι και ως μεταφράστρια. Είμαι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιστήμη της Μετάφρασης τα οποία αποκτήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αφοσίωση μου στην εκπαίδευση και στη διδασκαλία με ωθεί στην συνεχή αναζήτηση καινοτόμων διδακτικών τεχνικών προσαρμόζοντάς τες πάντα κατάλληλα στις ανάγκες των εκάστοτε μαθητών.

Αίμιλη Καλλινίκου

Η Αίμιλη Καλλινίκου διδάσκει ελληνικά στο κέντρο U-Learn. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2012 όπου σπούδασε Φιλοσοφία και Παιδαγωγικά στο Τμήμα Φιλοσοφικής σχολής. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, μέσα στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης που της παρείχε το τμήμα της, δίδαξε μερικές ακαδημαικές ώρες σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό σε ορφανοτροφείο και την εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας. Κατά την άφιξη της στην Κύπρο άρχισε να μαθαίνει την Νοηματική γλώσσα συμπληρώνοντας 3 επίπεδα και ακολούθως  ξεκίνησε την εκμάθηση της ρωσσικής γλώσσας. Εργοδοτήθηκε από το U-Learn  το 2014. Η Αίμιλη θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες της σε γνωστικό και πρακτικό επίπεδο, δεν χάνει την ευκαιρία να εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας παιδαγωγικά σεμινάρια που αφορούν σύγχρονες μεθόδους  διδασκαλίας ενηλίκων και παιδιών. Η θεωρία της για μια πιο αποτελεσματική αλλά συνάμα και ευχάριστη μάθηση είναι η εφαρμογή της βιωματικής μάθησης έξω από τα καθορισμένα πλαίσια ενός  απρόσωπου κτιρίου. Επίσης κύριο μέλημα της είναι η σύνδεση του παρελθόντος με το παρον για μια πιο αυθεντική ανακάλυψη της γνώσης. Υποστηρίζει τις απόψεις ότι τα πάντα γύρω μας αποτελούν γνώση και ότι οι καλύτεροι  καθηγητές διδασκουν απο την καρδιά και όχι από το βιβλίο.

 

Βασιλική Παναγιώτου

Είμαι 25 χρόνων και κατάγομαι από τη Λεμεσό. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2008-2012 Παιδαγωγικά στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ενώ το 2012-2014 ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τομέα των Σπουδών Φύλου. Παράλληλα με το Μεταπτυχιακό παρακολούθησα, εξ αποστάσεως, από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μαθήματα Ειδικής Εκπαίδευσης. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη παρακολούθησα μαθήματα και πέρασα επιτυχώς τη γλώσσα των τυφλών – Braille. Συμμετείχα στο εθελοντικό πρόγραμμα προπόνησης badminton κωφών παιδιών για την προετοιμασία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2011. Όταν τελείωσαν οι σπουδές μου δούλεψα ένα χρόνο στο Υπουργείο Παιδείας στα προγράμματα: Προαιρετικά Ολοήμερα, Επιμορφωτικά και ΖΕΠ. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησα στο Ulearn. Αγαπώ την δουλειά μου και με ευχαριστεί πολύ που καθημερινώς περιτριγυρίζομαι απο παιδιάκια. Μου δίνουν δύναμη και μου αφήνουν ένα μεγάλο χαμόγελο για να συνεχίζω.

Στέφανη Κωνσταντοπούλου

Η Στέφανη Κωνσταντοπούλου διδάσκει αγγλικά στο κέντρο U-Learn. Αποφοίτησε απο το πανεπιστήμιο του Brighton το 2010 όπου σπούδασε Αγγλικές σπουδές και γλωσσολογία. Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα των Πολιτιστικών σπουδών κι αποφοίτησε απο το πανεπιστήμιο του Sussex το 2011. Κατα την διάρκεια των σπουδών της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα της Αγγλικής γλώσσας σε φοιτητές κι αργότερα εργάσηκε στο Santander στην Ισπανία όπου δίδασκε Αγγλικά σε μικρά παιδιά. Λίγο μετά την άφιξη της στη Κύπρο, προσελήφθη απο ιδιωτικό φροντηστήριο ξένων γλωσσών όπου και παρέμεινε για 2 χρόνια. Η Στέφανη διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια που αφορούν μεθόδους διδασκαλίας για παιδιά και εφήβους. Εργοδοτείται απο εμάς απο τον Σεμπτέμβριο του 2014 και έκ τοτε είναι σημαντικό μέρος της ομάδας μας.